STEMNINGSBILLEDER

Chipper" af Hornbæk er en 33 fods halvplanende mahogni motorbåd med pantry, køleskab, stævn- og agter kahyt. Båden har tilbragt mange sejltimer i de Danske og Svenske farvande samt farvandet omkring Tyskland.  Under sejlads og i havnene opleves en helt særlig nær kontakt med havet.

Pga. størrelsen, er der altid en plads at finde i selv de mindre havne. Sejlads med "Chipper" giver en helt unik oplevelse særligt på de helt vindstille dage.  Hun nærmest glider gennem vandet med sine fantastiske sejleregenskaber. 

IMG_0161.JPG
P6150174.JPG
IMG_0169.JPG

STÆVN- / FORKAHYT

I bådens stævn er der dobbelt soveplads (der ligger net under madrasserne), med mulighed for ophold både under og efter sejlads. Stævnkahytten er indrettet med skab, radio, spejl og panel til al bådens strøm. Under madrasserne er der særskilte rum med plads til diverse opbevaring.

SALON

Bådens cockpit, pantry, og spisebord udgør tilsammen bådens midte og samlingspunkt. Det er her muligt at sidde under åben himmel eller under den tætte skræddersyet kaleche til måltider, hyggestunder og ophold under og efter sejlads. Salonen er udnyttet med skabe, skuffer og lemme til diverse opbevaring og forsyninger. Båden er indrettet med skjult køleskab i den justerbare styrestol.

AGTERKAHYT

Agter kahytten består af to sovepladser (der ligger net under madrasserne), for enden af hver soveplads findes plads til opbevaring i små skabe. Der er yderligere plads til opbevaring under madrasserne. Kahytten er efter renovering blevet udstyret med 2 runde vinduer på begge sider, hvilket giver båden et klassisk maritimt look.

KAHYTTER

Lystfartøjet er 9.90 meter lang og 2.85 meter bred. Båden har med sine 2 kahytter sove plads til 4.

©2020 by Chipper  -  mail@snalle.dk  -  tlf. +45 31166062